Legendarische sportmomenten op canvas

09/10/2012 Utina sportwedstrijden

Het afdrukken van foto´s op canvas wordt steeds populairder. Steeds meer mensen kiezen er voor om op een mooie plek in hun huis een foto op canvas op te hangen. Het onderwerp van de foto is natuurlijk afhankelijk van de smaak, vaak wordt er gekozen voor een zelf gemaakte foto of een foto van een hobby. Het leuke is dat het mogelijk is om te kiezen uit allerlei door professionele fotografen gemaakte foto´s voor de afdruk op canvas. Denk bijvoorbeeld aan mooie natuurfoto´s, foto´s van steden of foto´s van favoriete sportmomenten. Veel mensen vinden het leuk om een mooie foto op canvas te hangen van hun geliefde sport, zeker als ze zelf fanatiek sporten. Skiën of surfen zijn sporten die zich goed lenen voor spectaculaire plaatjes. Het is ook mogelijk om te kiezen voor foto´s van legendarische sporters en sportmomenten, zoals bijvoorbeeld foto´s uit voetbalwedstrijden van het EK 2012, van de Tour de France of de Olympische Spelen 2012.
Er bestaan natuurlijk ook veel legendarische sportmomenten van al wat langer geleden. Wat te denken van de overwinning van Mohammed Ali op Sonny Liston in 1965, wanneer hij hem in de eerste minuut knock-out slaat. De foto van dit controversiële moment is heel bekend en werd genomen door de sportfotograaf Neil Leifer. De bokser Mohammed Ali wordt door velen beschouwd als de beste bokser van de 20e eeuw en deze foto zal dan ook niet misstaan in het interieur van de echte boksliefhebber.

legendarischsportmomenten

Comments are currently closed.